Cautare

3132 de rezultate pentru "lista abonati adjudeni" (3.05 secunde)
Aveti aici lista de preturi", spune o doamna care serveste. Unii devin interesati de lista. ... • Lista de bucate a la Dinescu Pentru gurmanzi, vom enumera mai jos, cu tot cu preturile lor de lista, "Retetele lui Dinescu, pentru cuviosi si pacatosi" dat fiind ca unii trec prin post:
Regia Autonoma de Termoficare (RATf) Craiova a facut publica lista cu sumele pe care punctele termice (PT) le datoreaza furnizorului de agent termic, Complexul Energetic Craiova.
In ultima scrisoare de intentie, Guvernul s-a angajat ca pana la finele acestei luni sa selecteze noile echipe de management, insa pana la acest termen se va intocmi o lista de propuneri pentru cinci companii de stat.
- Pai, stiti, domnul Basescu a pus pe Facebook o lista cu produse pe care nu trebuie sa le mai folosim. ... Lasand la o parte absurdul acestei situatii, ma incearca un mare regret si o si mai mare neputinta observand cat de mari sunt lacunele din lista fostului presedinte.
Steaua a trimis, marti, la UEFA, lista cu jucatorii pe care ii va folosi in grupele Champions League. Steaua a trimis la UEFA lista jucatorilor cu drept de joc in Champions League.
Lista stranierilor pentru barajul cu Grecia ' Ce atacant-surpriza a convocat Piturca Selectionerul Victor Piturca a definitivat lista celor 15 jucatori romani legitimati la cluburi de peste hotare, care tot azi au primit faxurile de convocare de principiu pentru cele doua jocuri contra Greciei, contand pentru play-off-ul de calificare la Cupa Mondiala din 2014.
Cauta in pagina sectiunea "Block app invites" si adauga in lista prietenii care te sacaie cu aplicatii si jocuri pe care le consideri SPAM. Pentru linistea ta, iti recomand sa blochezi toti prietenii din lista, chiar daca necesita ceva mai mult timp si efort.
Dai click pe More - Create List - denumesti lista si scrii numele celui sau celor care te intereseaza - Create. Odata creata, lista iti va aparea acolo in partea stanga la Friends.
xxx In timp ce definitivam lista, iubitul meu m-a speriat cu batai puternice in usa. ... "Faceam o lista..." Nu i-am spus despre ce lista era vorba, ca sa nu ii dau idei.
Guvernul a anuntat, recent, ca va transmite Comisiei Europene o solicitare formulata de Asociatia Romana a Carnii pentru ca reteta micilor romanesti sa fie inclusa pe lista retetelor traditionale.
Peste 20 de MEDICAMENTE NOI, pe lista actualizata de compensate si gratuite 23 de medicamente de ultima generatie se regasesc pe noua lista de medicamente compensate si gratuite, aprobata marti printr-o hotarare de guvern.
A existat o lista lunga de candidati din care au fost retinuti in cele din urma pe lista scurta trei procurori din tari UE:
chiar daca mai candideaza pentru un fotoliu in Parlament, de ce nu a fost pus ca altii pe lista de consilieri pentru a trage respectiva lista in sus, asa cum se obisnuieste? Pesemne cineva a considerat ca nu poate trage lista in sus, ori...
Asociatia Magistratilor din Romania cere Senatului sa nu valideze lista cu magistratii alesi ca membri ai Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).
Potrivit acelorasi surse, Monica Macovei ar urma sa ocupe unul din primele trei locuri pe lista PDL pentru europarlamentare, cel mai probabil imediat dupa Theodor Stolojan, care va deschide lista partidului pentru europarlamentare.
Intr-un episod precedent, dupa "maturarea" guvernului Tariceanu oamenii de la Administrativ umblau cu o lista in mana sa vada cine mai "traieste" si cine nu in birourile Palatului, pentru a semnala "instrusii" noilor guvernanti.
Introducerea gazului in Orasu Nou costa mai mult decit in Tasnad Dupa ce in sedinta precedenta consilierii judeteni si-au dat avizul de principiu pentru contractarea unui credit de 22 milioane de euro, ieri a fost aprobata si lista cu investitiile care vor fi finantate din acesti bani.
Lista cu numele propuse pentru remaniere va ajunge apoi si in fata partenerilor de guvernare, in cadrul Consiliului National de Coordonare al Coalitiei programat pentru cea de-a doua parte a zilei de luni. Odata intocmita, lista neagra a remanierii va fi inaintata presedintelui Traian Basescu.
De altfel, aceasta societate nici nu a fost inclusa in lista de invitatii privind participarea la procedura de ofertare. ... Contracte cerute de consilieri Eugen Chebac a precizat in plenul sedintei ca a cerut lista societatilor care fac reabilitarea infrastructurii, dar a fost prezentata o situatie mai mult decit laconica.
Liderul PNL, premierul Calin Popescu-Tariceanu (foto), a inclus pe lista de prioritati stabilita de conducerea partidului pentru 2006, ce-i drept, pe ultimul loc, obiectivul fuziunii cu PD. ... Lista lui Tariceanu Presedintele PNL a inceput lista de prioritati a partidului sau cu reforma clasei politice.
google-analytics.com